Fatih İlkokulu

Vizyon: İyi organize olmuş bir eğitim ortamı içerisinde öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarıp geliştirerek; demokratik değerlere bağlı, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen, iyi iletişim kurabilen ve öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Toplumların mutluluğunu sağlamak, cehaleti ortadan kaldırmak ve demokratik bir toplum oluşturmak için eğitimin öneminin farkındayız. Bunun için her çocuğun; Bilim ve teknolojinin farkında olan, Dinamik, Özgüven ve sorumluluk sahibi, Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Millî ve manevî değerlerini yaşayan ve yaşatan, Yeniliklere açık, Olaylara geniş açıdan bakan, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Çağdaş, Demokrat ve hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: SABAH 08:30 - 11:55 ÖĞLEN 13:25 - 15:00
Sportif Etkinlikler: Satranç ve Akıl Zeka Oyunları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Yerel Proje (MAvi Kapak Toplama)

WEB - https://merzifonfatihilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. BALOĞLU SK. NO 4/1 MERZİFON / AMASYA

Kütüphane Kitap Sayısı :870
Öğretim Şekli :NORMAL 19 DERSLİKLİ 4 ŞUBE ANA SINIFI MEVCUT BİR OKUL MÜDÜRÜ İKİ MÜDÜR YRD. 19 SINIF ÖĞRETMENİ 4 ANA SINIFI ÖĞRETMENİ, 2 HİZMETLİ PERSONEL VE 2 MEMUR KADROLU 1 İŞKURDAN GÖREVLENDİRME OLARAK ÇALIŞMAKTADIR.

Yerleşim Yeri - Bahçelievler Mahallesi Baloğlu No:2 Merzifon

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. BALOĞLU SK. NO 4/1 MERZİFON / AMASYA